Over ons

Wij, Margriet Schmidt van der Lugt en Walter Schmidt, zijn na jaren van drukke en vaak apart lopende activiteiten samen een nieuwe uitdaging aan gegaan.

Onze liefde voor Frankrijk, het land en de mensen met hun "joie de vivre", heeft ons doen besluiten het roer om te gooien en in dit mooie land een chambre d´hôtes te openen.
Een plek waar wij vanaf nu samen en met onze toekomstige gasten van alle hier nog aanwezige rust kunnen genieten.
Na een zoektocht in het prachtige en tot verbeelding sprekende departement INDRE met het prachtige natuurpark de brenne en zijn 1000 meren vonden wij een schitterend oud boeren ensemble waar wij onze droom willen realiseren.

Ondertussen hebben wij, en met ons vele behulpzame vrienden, kennissen, familie en lokale ambachtslieden onze mouwen al flink opgestroopt en wordt er met man en macht, en een enorme ambitie keihard gewerkt om vanaf 01 juli 2011 de chambre d´hôtes met 3 uiterst sfeervolle gastenkamers in het Maison te kunnen openen.
Daarna worden vanaf 2012 de nu nog vervallen schuren als gites (Vakantiewoningen), elk minimaal voor 5 personen, opgeleverd en hopen wij dat wij onze liefde voor het prachtige landschap, de rust, maar ook de vele hier mogelijke sportieve activiteiten op onze gasten over kunnen dragen.

Door een paar dagen bij ons te verblijven voor een heerlijke korte vakantie of een tussenstop kunt u met eigen ogen zien hoe wij dit schitterende boeren Maison in originele staat hebben hersteld en omgetoverd tot een heerlijk en rustgevend chambre d´hôtes waar u kunt genieten van de heerlijke en typische franse joie de vivre.