Verblijf

Tussen rust, natuur, ruimte en boerenland vindt u drie met aandacht voor detail en materiaal gerenoveerde kamers waar u zich zonder twijfel direct thuis zult voelen.
Alle slaapkamers bevinden zich op de eerste etage van het hoofdhuis van een voormalig boerenhoeve. U slaapt onder een dak met honderd jaar oude eikenhouten spanten en in een comfortabel bed dat op een al bijna net zo oude vloer staat. De kamers beschikken over luxe badkamers die voorzien zijn van een ruime inloopdouche en dubbele wasbak.

Er is voor de gasten tevens een gezamenlijke huiskamer en een eetkamer. Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming.
Twee van de ruime slaapkamers beschikken bovendien over een romantische en praktische bedstede waardoor er ook met 3 personen overnacht kan worden. Verder kunt u in een van de zitjes op de overloop met geweldig uitzicht over de landerijen een goed boek of tijdschrift lezen.

Behalve het hoofdhuis met voor- en achterterras omsluiten nog vier andere authentieke schuren en een groot zwembad het boerenhof waar u kunt genieten van het buitenleven, het zwembad en het rondom wijdse uitzicht over de landerijen.


De kamers worden verhuurd inclusief ontbijt. Het meenemen van HUISDIEREN is alleen op afspraak toegestaan! Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 16.00 uur beschikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk op de dag van vertrek vóór 11.00 uur uit te checken.